Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Изключително благоприятен период за комуникация ще бъдат дните от 16 до 18 април, особено на 17-ти.

Тогава два секстила към Меркурий активират положителния потенциал на планетата. Меркурий ще образува благоприятни 60-градусови аспекти към Марс и към Венера, с което ще свърже “мъжката” и “женската” планета в невероятно ползотворна комбинация.

Ще имаме шанс да общуваме открито, с оптимистична нагласа, честно и конструктивно. Ще успеем да изразим неща, които дълго време са лежали в подсъзнанието ни без ясна формулировка.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Независимо от физическата дистанция, ще усетим как общуването ни с близките става по-чисто, искрено и пълноценно.

Ако в момента сте във връзка, за вас това явление ще се усети особено силно. Тъй като Марс в астрологията въплъщава мъжкото начало, а Венера – женското, едновременната активация на двете планети от Меркурий ще ги свърже чрез много ясна и открита комуникация. Обърнете внимание и на факта, че Марс е и планета на действието и на завоеванието. В секстил с Меркурий, Марс създава предпоставки не просто за добро общуване, а за общуване, което води до реални и положителни последствия.

Меркурий ще бъде в секстил с Венера от 16-ти до 17-ти април, а на 17-18-ти ще образува и секстил с Марс. Тоест, на 17-ти двата секстила ще действат едновременно и положителният потенциал ще бъде най-голям.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Защо не може да те преодолее според зодията?

Hero Slider