4 зодии, които са опасни манипулатори

Хората от тези четири зодии често прибягват до нечестни манипулации, за да постигнат своето.

Това се случва несъзнателно в голяма част от случаите. Тези зодии са надушили от ранна възраст какво работи, как най-лесно могат да се измъкнат от неприятности и да получат онова, което искат. И това се превръща в модел на поведение и в зрелите им години.

Това не ги прави лоши хора или пък “интриганти”. Но означава, че невинаги са честни и директни за желанията и намеренията си. Ако имате близки отношения с човек от този знак, научете се как да разпознавате манипулативните му тактики и ги парирайте, за да не стане връзката ви токсична.

Зодия Риби

Да, Рибите са чувствителни и състрадателни, но не допускайте грешката да ги помислите за безобидни. Те са едни от най-изкусните манипулатори в Зодиака. Типичните Риби никога и за нищо не са виновни. Нямате никакъв шанс да ги притиснете до стената и те да признаят, че са постъпили неправилно. Ще ви оплетат в приказки и накрая ще ви прехвърлят вината. Рибите използват ролята на жертва абсолютно всеки път – това е коронният им номер.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Зодия Овен

Ако Овенът е нещастен, всички наоколо трябва също да са нещастни. Затова Овните имат навика да си измислят проблеми и да скапват настроението на близките/ колегите си, когато на тях самите не им върви. Ще започнат да ви наказват за измислени проблеми, ще ви внушават, че сте се провалили в нещо. Тяхната тактика за манипулация е от типа “топло и студено”: Както всичко е наред, изведнъж започват да се държат ледено студено и напълно ви игнорират. Така разчитат да ви извадят от равновесие и да ви объркат.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Зодия Рак

Раците са прекалено емоционални и неуверени в себе си. Копнеят да бъдат обичани, но са твърде подозрителни. Самите те често са изгубени в собствения си вътрешен свят и не знаят как да навигират и да изразяват емоциите си. За да се справят, те манипулират дори най-близките си. Техният специалитет е да крият истинските си емоции и мотиви и понякога да показват едно, а да чувстват всъщност точно обратното. Ракът действа точно като животно, подгонено от хищник – движат се на зигзаг и точната логика и посока на действията им никога не е ясна.

Зодия Близнаци

Близнаците имат огромната слабост да клюкарстват и понякога така се подхлъзват, че обсъждат дори най-близките си зад гърба им. Изключително непостоянни са в мислите и в симпатиите и антипатиите си. За да прикрият този факт, те плетат толкова сложни интриги, че всички замесени накрая се объркват кой е виновен. Тайното оръжие за манипулация на зодия Близнаци е техният интелект, както и сладкодумието им. Знаят точно какво и как да кажат, за да влязат под кожата на човек. Но дори когато ви звучат напълно искрени, най-разумно е да останете нащрек.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Hero SliderPopular