4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Понякога в една двойка сексуалната химия е налице и желанията съвпадат. За любов обаче така и не могат да се намерят достатъчно сходства между партньорите.

Има такива типични зодиакални двойки:

Овен и Близнаци

Заедно ги очаква много забавен флирт и горещ секс след това. И двете зодии са спонтанни и живеят за приключението. Това е една от онези зодиакални двойки, в които никога не е скучно – не понасят рутината. Нито един от двамата обаче не може да предложи нужната стабилност за дългогодишна любов.

Водолей и Стрелец

Невъзможно е да не си паднат един по друг. И двата знака са неконвенционални, бунтуват се срещу клишетата и живеят по свои собствени схеми. Много добри приятели за секс са, защото си пасват интелектуално, но не са склонни да се гмурнат много надълбоко в света на емоциите.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Везни и Лъв

Обожават да бъдат центъра на вниманието. Представителите и на двете зодии са болезнено суетни. Но това значи, че знаят точно как да се изчеткат взаимно, затова във фазата на флирта идилията е пълна и фойерверките са зрелищни! Отвъд тези първоначални трепети обаче, това също е от типа зодиакални двойки, които имат проблем да създадат стабилно партньорство.

Рак и Козирог

Тук картината е наобратно – между Козирог и Рак още в първия миг възниква усещане за стабилност и упование. И Рак, и Козирог са хора традиционалисти. Раците искат да свият гнездо и да обгрижват домочадието, Козирозите държат на реда и ценят статуквото. Ще бъдат привлечени един от друг, но след секса няма какво повече да ги свърже. Козирозите са твърде хладни и праволинейни, а Раците пък ще загубят уважението им заради нестабилните си емоции и слабохарактерност.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Hero SliderPopular