Кой печели спортен екип от H&M?

Двама наши читатели ще спортуват със стил


Чт 16.01.2014

Двама наши читатели ще се насладят на възможността да спортуват със стил - мъжки и дамски спортен екип от новата колекция на H&M са подаръците в поредното предизвикателство, което ви отправихме.


Облекло за фитнес в духа на последните тенденции на изключително конкурентни цени - обновената спортна линия на шведския моден гигант ще задоволи вкусовете и нуждите на всички активно спортуващи.

Обновената и изключително фунционалналиния H&M Sport не е единствената изненада за феновете на марката. Go Gold е екслузивна колекция, чиито модели са тествани от професионални шведски спортисти.

За да отбележим лансирането на H&M Sport и Go Gold, подаряваме на двама от нашите читатели дамски или мъжки екип. За целта ви попитахме какво е вдъхновило създаването на капсулната спортна колекция Go Gold на H&M.

А верният отговор е, че колекцията е вдъхновена от официалните екипи на шведския национален отбор за предстоящата Зимна олимпиада в Сочи.

Жребият изтегли имената на Силвия Ангелова, която печели мъжки спортен екип, и Божана Паскалева, която ще се радва на дамския екип с марката H&M.

Честито! Екипът ни ще се свърже с победителките за подробности по получаване на наградите.


VsichkiIgri.bg - Всички игри, конкурси и томболи с награди на едно място


Сподели
                                            

Условия за ползване - Контакти – Реклама - Агенционни снимки