Beauty : Beauty новини20 ДЕКЕМВРИ 2017

10 години Stephan в България

Марката отпразнува годишнината с атрактивно парти с haute coiffure анимации

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски салони, отпразнува десетгодишнината си в България с атрактивно парти за екипи, партньори и клиенти в столичния клуб Тифани.

С подкрепата на Wella Professionals артистичните директори на Stephan – Васил Михайлов и Емануел Сентенак демонстрираха разпознаваемия подход на марката към висшата мода в косата чрез серия от сценични анимации и създадени на място прически с хиперболизирани обеми и атрактивни аксесоари. Над 200 специални гости видяха ексклузивно подстригване и цвят от салонната колекция на марката за следващата година, както и специално подготвени за събитието артистични кокове.

5 фризьорски салони и една академия за обучение на фризьори работят в момента под марката Stephan в България. Всички обекти са сертифицирани в системата за качество на веригата и предлагат  познатото петзвездно обслужване по собствения, патентован метод на работа Stephan.

За Stephan

Марката има над 45-годишна история – първият салон Stephan e отворен в Мюре, близо до Тулуза, в далечната 1975 година. Днес Stephan има школи за обучение и салони на няколко континента. Над 70 бюти центъра в цял свят също носят името на един от гениите на френското фризьорство. Компанията е базирана в Тулуза, Франция и има представителен офис за Централна и Източна Европа в София.  В България Stephan стъпи официално с откриването на своя академия през 2007 година и оттогава предлага у нас цялостното си портфолио от курсове за обучение на фризьори и франчайзинговия модел за развитие на салони от ново поколение.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини26 ЮЛИ 2018

Да или не: Алиша Кийс вече е с къса коса

Вече няма и помен от къдриците и дългата грива на певицата

Beauty новини18 ЮЛИ 2018

Бионсе дебютира с платинено руса коса

Нашата оценка? Жестока е!

Beauty новини13 ЮЛИ 2018

Eau Thermale Avène започва лятното си турне на 20 юли. Елате на морето!

Много забавления и награди ви очакват в няколко популярни черноморски дестинации